top of page
Zoeken

Waar Delfts Blauw de Natuur omarmt

In mijn wereld draait alles om het ontwerpen van verrassende patronen. Momenteel ben ik bezig met het ontwerpen van patronen voor stoffen, behang en vloerbedekking. 


Kleurrijke inspiratie: Polychroom Aardewerk

Levendigheid voeg ik toe aan mijn ontwerpen door kleuraccenten toe te voegen, geïnspireerd op het polychrome aardewerk. Ik vind mijn kleuren in de warme tinten van roodbruin, het stralende okergeel en het diepe chroomgroen, tinten die naadloos samensmelten met het traditionele Delfts Blauw en prachtig resoneren met de natuurlijke schoonheid om ons heen.


Het eerste model: Het Charmante Roodborstje

Het Roodborstje, met zijn kenmerkende oranjerode borst met een bijna terra achtige kleur, dient als het eerste model voor mijn ontwerpen. Zijn schoonheid symboliseert perfect de warmte en levendigheid die ik probeer vast te leggen in mijn werk.


Handgemaakt: Van Papier tot Pixels

Maar mijn proces begint niet en eindigt niet bij het selecteren van inspirerende kleuren en motieven. Al mijn ontwerpen worden met de hand getekend en geschilderd voordat ze digitaal worden verfijnd tot ware kunstwerken. Deze zorgvuldige handmatige benadering voegt een unieke menselijke touch toe aan elk ontwerp, waardoor het niet alleen spraakmakend is, maar ook een verhaal vertelt dat dieper gaat dan alleen esthetiek.


Ga mee op reis!

In de komende tijd zal ik graag het ontwerpproces van diverse details uit de patronen met jullie delen, door middel van foto's en filmpjes. Op die manier kunnen jullie als het ware over mijn schouder meekijken tijdens het creatieve proces.



Wil je meer van mijn werk zien? Neem dan een kijkje op STUDIO PLAISIER.


Tot snel!

Met warme groeten,Wilma

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page